Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 29 » Місто Львів
15:39:34
Місто Львів

У Львові завершив роботу Другий всеукраїнський форум місцевого самоврядування

Впродовж останніх двох днів у Львові тривав форум місцевого самоврядування. Захід загалом відвідало понад 200 осіб, серед яких – міністр Кабміну України, посли європейських держав, мери міст України та інших країн, представники міст обласного та районного значення, делегати від міжнародних організацій та дипломатичних місій, українські та іноземні експерти в галузі місцевого самоврядування.

Під час цьогорічного Форуму розмовляли про зміни у сфері місцевого самоврядування, економічної політики й інформаційних технологій, досвід України у впровадженні місцевого економічного розвитку, шляхи вирішення місцевих проблем за участі громадян, а також прозорість функціонування органів самоврядування.

Зокрема, мери великих і малих міст поділились досвідом у реформуванні органів місцевого самоврядування, посли висловили підтримку Україні від імені своїх держав, а громадські діячі та експерти у своїх галузях розповіли про методи вдосконалення життя місцевих органів влади. Однією з основних думок, висловлених впродовж обговорень, була необхідність політичної та економічної децентралізації як невідкладної системної зміни, якої потребує Україна для створення здорової та стабільної демократії

За результатами обговорень під час другого дня Форуму до Резолюції було внесено правки і затверджено її остаточний текст.

Нагадаємо, цьогорічний Форум організовано завдяки спільним зусиллям КУ Інститут міста, Львівської міської ради, Офісу Ради Європи в Україні, проекту «Місцевий економічний розвиток міст України», Німецького товариства міжнародного співробітництва, Програми розвитку ООН в Україні та Львівського регіонального відділення Асоціації міст України.

З сайту Львівської міської ради

Окремі матеріали можна скачати тут

Переглядів: 781 | Додав: rustvi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: